BİLECİK / PAZARYERİ - Atatürk Ortaokulu

..
ÇARŞI MAH. VEHBİBEY SK. NO: 13 İÇ KAPI NO: 1 PAZARYERİ / BİLECİK
Vizyon
Biz birbirimizi, öğrencilerin velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun, Atatürk Ilke ve Inkılaplarına bağlı, çağımızın teknolojisinden faydalanabilen, bilimsel demokratik ve çağdaş düşünen, insan haklarına saygılı, yapıcı–yaratıcı eğitim öğretime önem veren insanlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Sabah giriş saati 08:30, akşam çıkış saati 15:40
Kalorifer " DOĞALGAZ "
Karayolu
Servis Bilgisi
Servis Yok Bozüyükten geliş gidiş yapan öğretmenler servislerle anlaşabilir. Ayrıca Bozüyük, Bursa , Eskişehir e ilçe merkezden kalkan otobüsler vardır.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezinde. öğretmen evi var , fiyatları cüzi miktardadır.2022(50 veya 70) cicarı günlük . Kiralık ev sıkıntısı yaşana bilir . kirakar " 28.07.2022 " tarihi itibariyle 1500tl 2200 tl cicarındadır. kiralık ev bulma sıkıntısı öğretmen sirkülasyonundan sonra değişebilir.
İl merkezine 30 km , Bozütük ilçesine 22 km , Eskişehire 60 km, mesafededir.
208 öğrenci 9 derslik
Taban-Tavan Puan Bilgileri
165 - 457 (2022 yılı)
Okulun Sınav Başarı Durumu