BİLECİK / PAZARYERİ - Atatürk Ortaokulu

"HANGİSİ SANAL , HANGİSİ GERÇEK " Bilim söyleşisi

"HANGİSİ SANAL , HANGİSİ GERÇEK " Bilim söyleşisi  OKULUMUZDA YAPILDI

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı arttırmak ve bilim iletişimini toplumumuzda daha geniş çevrelere ulaştırmak için TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Söyleşileri Programımızı 19 Nisan 2024 tarihinde saat: 14.00'da okulumuzda gerçekleştirdik.

Okul idaresi olarak öğrencilerimizin bilim insanları ile buluşmalarını ve onları rol model almalarını çok önemsiyoruz. Okulumuzda bilimsel anlamda ilk defa böyle bir etkinliği gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu tür etkinliklerin devamını ilerleyen zamanlarda yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize büyük bir merak ve dikkatle dinledikleri, soruları ile katılım sağladıkları için teşekkür ederim.  Bize bu güzel bilgi atmosferini sağlayan TÜBİTAK'a, değerli bilgilerini bizimle paylaşan Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Nur Kurban TORUN'a okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri adına teşekkür ederim.

22-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 15:44 - Görüntülenme: 16