BİLECİK / PAZARYERİ - Atatürk Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.Yıl Dönümü Kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı.  Pazaryeri Hükümet Konağı önünde yapılan çelenk töreninde, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün çelengi İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Mahmut EKİNCİ tarafından Atatürk Anıtı'na bırakılırken tören, Belediye Başkanımız Zekiye TEKİN, İlçe Jandarma Komutanımız Recep KUŞ, İlçe Emniyet Amiri Vekilimiz Emrah TURAN, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakamımız Ahmed Tayyib KAHRAMAN 'ın katıldığı kutlama programı, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla başladı; öğrencilerin şiir okuması ve halk oyunları gösterileriyle program devam etti. Sandalye kapma, yumurta taşıma ve halat çekme yarışmalarıyla eğlenceli anlar yaşandı. İlçemizde Satranç, koşu, futbol, pinpon ve bilgi yarışmalarında dereceye girmiş öğrencilere Kaymakamımız Ahmed Tayyib KAHRAMAN, Belediye Başkanımız Zekiye TEKİN, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Mahmut EKİNCİ, İlçe Jandarma Komutanımız Recep KUŞ, İlçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Emrah TURAN ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Lütfi AKYÜZ tarafından ödülleri verildi.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 16:32 - Görüntülenme: 19